November 28, 2014

Kambing Panggang MAHA

..Assalamualaikum Semua..


Petang-petang baru berkesempatan nak bw dan kemaskini entri :)

Kisah semalam...menu untuk makan malam tak tau nak makan apa dari petang di office
sudah pening memikir lagi la dengan hidung yang dok soh seh soh seh harus mood
memasak pun kelaut juga :)

Pucuk dicita ulam mendatang terbaca dalam geng whatsapp ..

Member ni suami dia buka gerai kambing panggang di MAHA. 
Sofu tidak pernah lagi menjejak kaki ke MAHA rasanya hujung minggu ni penutupnya

Nak dijadikan cerita si isterinya aka geng whatsapp bercuti dan menolong suami jadi
apa lagi masuk order sikit dah alang-alang dia nak balik ke rumah kan..depa ni memang
ternak kambing sendiri dan katering kambing golek ni

Jadi ini dia menunya semalam kambing panggang + salad sekali jadi menu 
makan malam kami semalam


Potato Salad, Sos Lada Hitam , Salad & Kambing Panggang


Siap sedia semua...:)


Selesai sudah.....hehehehe

Sesiapa yang ke MAHA tu boleh la singgah ke KZ Farm Roast & Grill (LV 6-10) untuk merasa
keenakan kambing panggang ini..sos dia sangat sedappppp....




17 comments:

  1. fuh sedapnya..wana suka makan kambing..memang terbaek la siap ada salad lagi..terliur..

    ReplyDelete
  2. Nmpk sgt menyelerakan, tp sue x mkn kambing..

    ReplyDelete
  3. melalui gambar pun dah nampak sangat tahap kesedapan kambing tu.nyum2

    ReplyDelete
  4. Amboi licin mangkuk..heee..Cik Mimie tak makan kambing :)

    ReplyDelete
  5. confirmed sedap tuh.licin semua..hehe

    ReplyDelete
  6. ohhh kena try nim. hujung minggu ni rancang nak pergi untuk kali kedua. hehehhe ---kerusiburok---

    ReplyDelete
  7. datang & follow sini...ada lg tak kambing bakar tu..:)

    ReplyDelete
  8. lapo terus kak tengok gambar :)

    ReplyDelete
  9. salam singgah sini sis...sedapnya...hubby Diana suka sangat makan daging kambing..

    ReplyDelete
  10. aduhai! sgt sedap...
    kat melaka takde byk yg jual kambing panggang gini...
    untung nyer !!!

    ReplyDelete
  11. Yeeeaayyy abis pntng leh mkn kambing da... mse prgnnt dulu xleh bau kambing lak.. hehehe kat MAHA tu ktne

    ReplyDelete
  12. adui, jarang makan kambing, tapi tengok sedap je huhuhuu


    Jom ramai ramai makan Minyak Ikan

    ReplyDelete
  13. Kalau saya sorang pun boleh habiskan semangkuk tu. Saya memang peminat daging kambing.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78