August 10, 2015

SSegmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com

..Assalamualaikum Semua..


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 10 Ogos 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


30 comments:

  1. cik en pon join gak.. huhuhu.. slamt berbloglist.. eehehehe

    ReplyDelete
  2. Haii..Jln2 sini..Dari Segmen Yang Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html#.VciBFfOqqko

    Semoga Berjaya..

    ReplyDelete
  3. Salam. Singgah dari segmen yang sama. Good Luck!!

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    Jemput sertai ke segmen kite yek -> http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  4. singgah jalan-jalan dari segmen yang sama,semoga tersenarai :-)

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari blog kak mia..semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Salam bw dari segmen kak mia , semoga berjaya ^^
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum/hai..

    Saya datang balas kunjungan di sini.. Jemput singgah rumah saya jika belum pernah datang ye.. ;)

    √ http://hanyadihatiku.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html?m=1

    √ http://hanyadihatiku.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. Cx singgah sini daripada segmen yang sama! All the best! :))

    ReplyDelete
  10. Cx singgah sini daripada segmen yang sama! All the best! :))

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...

    mselim3 datang daripada segmen yang sama.. semoga berjaya dalam segmen nie yer.. Amin...

    http://mselim3.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Arol datang bersiar-siar kat sini dari segmen yang sama. Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :D

    ReplyDelete
  13. hai , ain datang singgah blog awak .
    .
    rajin rajin lah singgah blog ain.
    http://akuainkausiapa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,,,hai2

    saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    Jemput singgah blog saya
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig @nurnasuha96_
    whatsapp : +60196117811

    ReplyDelete
  15. ambil angin kat sini.. jom ambil angin dekat blog SukaGelak pula :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/08/segmen-12-jam-bloglist-16-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. wa.... nak join jugak la... tapi cam neek

    Sign: Abi was here,


    Lawati e-komuniti bola sepak
    http://mysoccercommunity.com

    ReplyDelete
  17. hai Kak Sofu.. CT datang ni..
    singgah jenguk2 kejap..
    selamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  18. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #16 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-peserta-segmen-bloglist-16.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  19. kak Sofu..JM datang...lama x update?

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Kak Sofu.. kemana menghilang.. CT datang jalan2 ni..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78