July 11, 2009

Nur Tisha Qaisara

Salam semua..

Hjg minggu lepas gi ziarah jiran yg bru dapat baby >>>> rupanya dah 18 hari dlm pantang..mana la kami tau sebab x dpt info dr husband dia pun..sorry Yati.. Nasib la hamper yg sya beli tu unisex klu tak haru la jadinya..

Kisahnya..hubby tnya anak Yati no. 2 dpt adik apa? katanya boy..tp bila sebut nama bunyi mcm girl je ...hubby pun srh beli hamper tuk boy....

Alkisah bila smpai rmh Yati..jd pelik+hairan+ajaib..takkan baby leh tukar kot...sebab baby pakai sumer pink..isshhkkk terus tnya Yati tuk confirm..sah baby tu mmg girl la..rupanya kata Yati anak dia tu mmg nk boy so leh geng ngan dia tp alih2 dpt girl la plak...

Tidor je Tisha ni..

Tisha lagi..he3x

Nana sungguh cemburu bila sya dukung Tisha..siap suruh letak Tisha balik & dukung dia plak..ishhhkk..x bertempat tul la cemburu si Nana ni..

Tengok mulut Nana yg muncung je tuu...

6 comments:

  1. biasa lah kak long,
    dia nk adik lg kot..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. sedepa muncung nana..jeles bebeno ye..hihihi..

    ReplyDelete
  3. sofu,

    tunggu apa lagi... be productive! :-D

    ReplyDelete
  4. cumelnye tisha tu..
    abis la kak pu..
    mulut nana da muncung..
    abis baby tu kang..hehe

    ReplyDelete
  5. alalahh cianye nana...mcm mana ni..
    nak dpt adik lagi....nanti bila ummi dah ada bby baru..nana dah xleh nak jeles tau..hehehehe.....
    farah doakan agar...tahun depan menjadilah kak pu melahirkan bby pada tarikh 31.8.??....hrmm k...Insyallahhhh..Aminnnn

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78