July 25, 2014

Raya Nak Mai Dah....


Assalamualaikum semua

Dah 27 Ramadan...dah 2 minggu tak bersiaran..ada je alasan kan..tapi sebenarnya malas boleh gitu..:)

Ok dah hujung2 ni lagu-lagu raya galak berkumandang di segenap pelusuk tempat tidak kira la dlm kereta, di pejabat, di tempat membeli belah - yg ni wajib la kan kalau tak rasa macam tak meriah je time shopping tu..

Di kesempatan ini takut la nanti bersawang lagi seminggu harapnya dapatla update suasana pagi raya (bergantung tahap line cun ke tak cun)..kami sekeluarga memohon ampun maaf andai ada kesilapan yang sengaja atau tidak, salah kata atau salah laku yang nampak atau tidak...kosong-kosong ya (mcm budak 'supergirl' iklan TM tu kan).


Kepada yang pulang ke kampung..harapnya berhati-hati ketika memandu. Malang tidak berbau kan jadi lebih baik ambil langkah berjaga dan bersedia selalu.

Sofu Hashim
27 Ramadan 1435H


2 comments:

  1. Salam aidilfitri Sofu
    Kosong-kosong ye

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri Fuza
    Jenuh beraya la ni baru dpt usha blog balik..line kt kg amat kurang memberangsangkan..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78