February 12, 2015

Hadiah Giveaway Postcard by Sally

..Assalamualaikum Semua..

Petang balik kerja tengok peti surat ada sampul ya..nama ku disitu hehehe
Haissshh...yang ditunggu sudah tiba ka...

Lepas diumum sebagai pemenang kat blog Sally menunggu-nunggu je
ketibaan poskad ini. 

Bila buka...taraaaaaa

Dalam suka hati tertanya-tanya...awat la kasi France bukan GA kata poskad Korea
Alkisah...bila up di IG baru ku tahu memang wujud Petite France di Korea
Terima kasih pada Anilwanina :)

Maaf Sally tak sempat baca habis lagi travelog awak ke Korea nanti akak usha balik ya

Meh sapa nak baca kisah lanjut Petite France klik sini... .

Terima kasih Sally buat GA...

12 comments:

  1. saya pon dapat poskad petite france ;)
    hope one day will there ahukks

    ReplyDelete
  2. Kak Sofu..hehehe.. comel sangat akak.. CT pun tak tahu tapi dok bace crite org2 yang ke sana
    baru tahu ehehe.. kan makin ramai foreigners migrate sana.. jadi terus haaa petite france =)

    ReplyDelete
  3. Cantik sgt postcard tu kak. Lps ni akk pula akan travel ke korea ^^

    ReplyDelete
  4. tempat yang kat gambar tu la ada buat rancangan running man..memang cantik tempat tu...bangunan2 nya macam kat france..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak sofu. Sy pn bru tahu petite france tu nama tmpt kt korea :')

    ReplyDelete
  6. cik belbel tag awk dekat sini
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  7. Petite France tu mmg di Korea lah akak hihihhi

    ReplyDelete
  8. bestnyee
    ayu xpenah lagi dpt poskad tauu
    tahniah kak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78