January 20, 2015

Hadiah Terakhir Segmen 2014

..Assalamualaikum Semua..


Entri ini kira throwback sikit..:)

Ini sebab hujung2 tahun 2014 tu bermalas-malasan untuk update entri dekat blog.

Alkisah.....

Join GA INI awal Disember 2014
dan disebabkan kes bermalasan tu laaaaa...tetiba nampak entri kat HSB 
apa lagi zasssss teru ke blog Saila pula

Baca2 dulu untuk pengesahan..nak pengesahan juga lagi sah2 dah nampak
dekat blog HSB nama tercatat disitu hehehe...

Terus whatsapp Saila...huhuhu tebus hadiah..Alhamdulillah
rezeki masih disitu

Minggu lepas shawl yang sangat cun ini tiba ke pangkuan.

Terima kasih Saila..akak suka sangat



Dalam gembira ada sedih juga ni

Menang peraduan Pallas di Facebook sama dengan Fuza Musa patut terima 
2 tiket menonton wayang. 

Tapi hampa sampai tarikh luput hadiah tak sampai ke pangkuan pun

Dimana salah pun tidak diketahui kenapa orang pos tidak hubungi
Sofu pun walaupun no sudah diberi pada pihak Pallas 
wajib diletak rasanya no tu pada surat berdaftar kan
Dan kalau ikut tracking penghantaran dibawah 18/12/14 
Sofu sepanjang hari berada di pejabat cuma 22/12/14
Sofu sudah mula bercuti dan ada je orang di pejabat 

Lama juga jarak dari 22/12/14 ke 9/1/15 (lebih dari 2 minggu)
Akhirnya mereka hantar semula pada pihak Pallas

Nampak gaya memang tiada rezeki disini 
Ada juga PM pihak Pallas tapi memandangkan tarikh luput tiket 30/12/14
Jadi hangus begitu sahaja nampak gayanya..


Ok tinggalkan kisah sedih yang telah berlalu itu..

Nanti Sofu nak cerita kisah throwback Eksplorasi Johor pula :)
Dah masuk tahun baru ni  baru nak kemaskini haissssshhhh
Ada ke yang nak baca...angkat tangan tengok 

Jumpa lagi...



22 comments:

  1. Tahniah sofu.. untung dpt hadiah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Puan Wawa selamat berkenalan

      Delete
  2. alahai sedihnya tp dlm sedih ada gembira..ok lah tu :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Mila...terima seadanya..
      cuma ralat part pos malaysia tu je nape tak call sofu kan

      Delete
  3. in shaa Allah ada la rezeki di mana2 yg lain, kan ?
    be positive...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Aida...
      Positive sentiasa..rezeki dimana kan

      Delete
  4. tahniah kak sofu..wana pun dapat shawl dari nursaila.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah wana :) kita sama2 menang hoyeee

      Delete
  5. uwaa sedihnya.. xpe la.. mungkin ada hikmahnya... pape pun tahniah dapat shawl.. jeles tauu... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lompat bintang kecil juga masa dapat shawl tu..
      suka sangat warna tu

      Delete
  6. Replies
    1. Bukan rezeki tu kan Shikin
      Redha je la

      Delete
    2. Betul tu, kak.
      Mungkin kalau pergi, ada masalah lain yang timbul.
      Allah pelihara akak dari something lah tu, kan?

      Delete
    3. Yang tu akak setuju sangat2 Shikin
      Perancangan Allah yg sebaik-baiknya

      Delete
  7. Lumrah hidup ada naik turun. Anggap je bkn rezeki akk dgn pallas. Allah nk ganti dgn yg lbh baik. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul akak setuju Sue..hilang tiket dapat shawl sebab tu cerita yang best dulu baru yg x best :)

      Delete
  8. Tahniah sis atas hadiah shawl tu. Terubat duka dapat shawl yang cantik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mama An..kann hari ni rasmi shawl baru :)

      Delete
  9. patutnya pallas kena kasi official nye mintak maaf le.. kecuaian mereka hadiah tak sampai.. huurm.. tahniah shawl tu cantik =)

    ReplyDelete
  10. tahniah kak Sofu..yess..warna whawl tu cantik..nanti beli lah satu warna tu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78