August 25, 2014

Giveaway Harry Potter Postcards from Germany

Assalamualaikum

Isnin yang ceria hendaknya pada semua rakan-rakan blogger di sana

Pagi ni usha comment nampak jemputan dari Jindrisska 

Uisssshhhh sapa tak nak kan hadiah mai dari jauh dari Germany tu..

Harapan setinggi gunung untuk jadi pemenang GA yang pertama kali oleh Jindrisska di abad ini..suka baca bab travelog kat blog ni..teruja tengok gambar2 yang di kongsi..nak pergi entah bila cukup budget nya kan..:)

Nak join senang je cepat2 klik Banner kat bawah ni dan follow syarat2 yang telah ditetapkan :) semudah ABC je kan.. 

Tak lama dah nak sampai hari penutup GA ni 27/8/2014 masih sempat lagi tekan banner nih



Syarat2 penyertaan giveaway aku yang pertama diabad ini! Hiphiphooray!
  • Follow blog JINDRISSKA ni. Kalau dah follow, skip je syarat ni.
  • Kalau suka, follow la Instagram KLIK atau Twitter KLIK (optional, taknak follow pon takpe) 
  • Buat satu entry bertajuk "Giveaway Harry Potter Postcards from Germany!!"
  • Kalau takde blog, tpi nak join jugak, share je apa2 entry dari blog JINDRISSKA ni ke laman social mcm FB, Twitter, ataupon Insta, dan taglah aku!
  • Dalam entry/post tuh, tulislah sepatah dua kata tentang blog JINDRISSKA ni. (Membodek dibenarkan dan mungkin akan memudahkan anda utk menang GA ni!)
  • Bubuh banner kat bawah ni, and backlink semula ke blog JINDRISSKA ni.
  • Lastly, lekatkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!

Sofu Hashim
29 Syawal 1435H

3 comments:

  1. Terima kasih ye join.... senarai nama peserta sini ye... JINDRISSKA GIVEAWAY

    ReplyDelete
  2. good luck..
    Eira singgah sini..
    jom join segmen ni..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/08/segmen-i-love-malaysia-bersama-cik-pop.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.de/2014/08/giveaway-harry-potter-postcards-from.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78