August 20, 2014

Segmen Blogwalking MERDEKA Bersama Ayuinsyirah

Assalamualaikum

Usha2 komen nampak komen dari Fuza 

"Fuza tag awak.." untuk join Segmen ni..

Jadi Segmen pertama utk Ogos..Sofu join

Blogwalking MERDEKA bersama Ayuinsyirah..


http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

Pada mereka yang nak sertai Segmen ni sudi2kan lah klik BANNER ya..


Sofu Hashim
24 Syawal 1435H

15 comments:

  1. fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Salam merdeka :)
    Blogwalking dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 sini dari segmen yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  9. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  10. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  11. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78