August 15, 2014

1st Giveaway by Melangkau Garisan with Love


Assalamualaikum....

Salam Jumaat dan selamat pagi semua...

Alhamdulilah...dapat bertemu semula di alam maya..:)

Hari ni nak join 1st Giveaway by Melangkau Garisan with Love..tengok tajuk with Love tu macam best je kan..harus la tengok la hadiah kepada blogger yang bertuah ni...tertarik tak? angguk cepat2 ya..
Janga lupa sertai juga  GA ni..:)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

Tak susah pun nak join GA ni...senang sangat2..semudah ABC je

1. copy gambar kat atas ni then backlink kat blog MG (macam biasa)..klik cepat gambar utk join
2. Be MG beloved follower
3. like my fanpage --> ekinrazalli da tailor 
4. follow Instagram ---> ekinrazallidatailor
5. tinggalkan link kat komen 

Tempoh :
sampai 13 september 2014  (byk masa lagi tp kalu tak nak ketinggalan cepat2 la klik)


4 hadiah yang menarik akan di menangi :

1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang

Sofu Hashim
19 Syawal 1435H

8 comments:

  1. hye owner blog :)
    thank sudi join 1st GA MG
    jgn lupa cek ur lucky number ye ^__^
    maybe MG akan close awal GA ni atas sebab2 tertentu

    so, spread this love sebelum tamat ye :)
    tq ^__^

    ReplyDelete
  2. hai.. selamat bersegmen...

    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck^^, : http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan sini.... selamat bersegmen. Datang darisegmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  5. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
  6. salam, singgah dari segmen yang sama
    http://www.mamaniza.com/2014/08/ist-giveaway-by-melangkau-garisan.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78