August 19, 2014

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Assalamualaikum

GA ke-2 untuk bulan Ogos :)

Teruja sebab orang Penang yang buat..che lahir kat Penang gak tapi besaq kat KL :)




Sapa-sapa nak sertai masih ada masa lagi..klik kat banner di atas ya..

Syarat-syarat Penyertaan :
1. Follow blog Siti Yang Menaip
2. Pastekan banner dan buat entry dengan tajuk :
GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP 
dan backlink kan ke entry ini.
3. Jangan lupa tinggalkan link entry anda ya. Tak mahu seperti giveaway lepas. Buat entry tapi tak tinggalkan link jadinya aku tak tahu korang dah turut serta.
4. Selesai.

Hadiah-hadiah :
4 Fridge Magnet Pulau Pinang ( 4 Pemenang )
2 Fridge Magnet Nama Jalan Di Pulau Pinang ( 2 Pemenang )
2 Fridge Magnet Metal Bronze Basikal Street Arts ( 2 Pemenang )
4 Fridge Magnet Street Arts ( 4 Pemenang )
8 Penang Street Arts Notebook ( 8 Pemenang )

Jumlah pemenang bertuah yang dicari : 20 ORANG !!

Sofu Hashim
23 Syawal 1435H

13 comments:

  1. Thank you sudi join Segmen Giveaway CT.
    Senarai peserta dah update..
    bolehla semak --> Senarai Peserta Giveaway Merdeka : Penang Mari Baq Ang By Siti Yang Menaip
    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  2. salam kenal, saya dari segmen yg sama, good luck! done follow sini

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Azua..good luck utk awak juga

      Delete
  3. Good luck and all the best :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  4. saya dtg dari segmen yang sama....jemput join giveaway saya kalau free2 ye... belum tutup lagi... :D HARRY POTTER GIVEAWAY by JINDRISSKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck Aisya..jauh di perantauan awak ya..
      Ok nanti saya join ya..tq

      Delete
  5. singgah sini..Za pun join juga.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete
  6. Datang blogwalking....

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    Jemput join GA...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  7. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html
    All The Best Ya !!! Done Follow Sini #52

    ReplyDelete
  8. Jalan-jalan sini... dtg dari segmen

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-bang-ang.html

    ReplyDelete
  9. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78