September 15, 2014

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum...

3 hari menyepi sebab Sofu berseminar Mary Kay di Berjaya Times Square selama 2 hari dan sehari menghabiskan masa bersama anak pula.

Malam ni nak bercerita berkenaan dengan award yang di terima di bawah ini.


Terima Kasih pada  : Fuza Musa dan Cik Fafa yang sudi tag saya yang baru bertatih ni.
Boleh la usha blog mereka berdua ya...


Rules:
1) Thank the person who nominated you
2)Provide a link to the person's blog
3)write 7 Facts about yourself.
Sekarang mematuhi undang-undang di atas menjawab undang-undang no 3.

Saya suka warna oren dulu biru
Saya suka sukan extreme (tengok jenis juga)
Saya suka snap gambar dan wefei (family pic wajib ada)
Suka baca novel cinta
Suka sangat-sangat beraerobik 
Suka makan tapi kena kontrol sekarang ni
Suka main badminton

Rakan blogger di bawah sudi2 kan la menjawab ya

Budak - http://rainfallasleep.blogspot.com
Syaz -http://syazdanny2329.blogspot.com
Rosmiza Ali - http://rosmizaali.blogspot.com
Teja - http://ehtejakettew.blogspot.com



14 comments:

  1. Salam. sis, saya ada tag sis untuk liebster award ya..gud luck. pls click the link below. TQIA.

    http://olahbersama.blogspot.com/2014/09/chapter-110-liebster-award.html

    Pls comment ya link anda bila dah siap nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Marziah In Sha Allah dalam proses menjawab ni :)

      Delete
  2. mekaseh tag kak. sy dah buat ritu. hehe. kang kalo sempat sy kasi link.

    sy tag akak pulak --> http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    ReplyDelete
  3. Sama lah kita suka Wefie family buat kenangan
    Badminton pun my fav

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Ya ampun rosmiza...bahana type dlm hp je...jap akak tukar ya..mmg dituju utk awak tu

      Delete
  5. conclusionnya mesti akak ni suka bersukan.. peeergh !!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78