December 12, 2014

Pemenang untuk Segmen Saya Nak Template Bloglist dari Kathy Arbain

..Assalamualaikum Semua..
Sertai segmen dari Kathy di SINI

Ramai yang tahu keperluan bloglist ni 
Bagi Sofu paling penting dapat senaraikan semua rakana-rakan
blogger yang sudi singgah jadi pengomen tetap di blog Sofu
Jadi bila dah senarikan tu senang saja kerja Sofu klik sini 
klik sana...singgah-singgah tinggal komen kan....
semudah 1,2.3 
Pengumuman pemenang di SINI


Dan....akhirnya Sofu terpilih sebagai salah seorang pemenang
dengan menerima template bloglist warna ungu

jadi ini lah rupa blog list Sofu nanti


Awal Januari 2015 Sofu akan buat Segmen untuk penuhkan
bloglist tu

Terima kasih pada Kathy untuk hadiah ini :)

9 comments:

  1. nanti tukar design blog ke kak..? wow new year design gitu heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. design blog tak tukar CT cuma ada tambahan blog khas utk bloglist shj :)

      Delete
  2. Tq sis... Memang meriah segmen tu nanti sebb ramai blogger suka segmen bloglist ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Kathy..:) tq buat GA dan hadiah ni

      Delete
  3. Wahhh...cantiknya.
    Nanti berubah wajah la

    ReplyDelete
  4. Wahhh...tahniah..x sabar nk lihat wajah baru nanti :-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78