December 13, 2014

CPUV #18 Maybank #ILove

..Assalamualaikum Semua..

Usha Nuffnang pagi ini terlihat CPUV baru masuk semalam

kali ini dari Maybank #ILove


Minggu lepas sibuk pasal kempen Maybank blogbuster cuba-cuba juga hantar 
tapi nampak status masih Pending :) hehehe ada rezeki ada la kan 

Usha website Maybank pasal Maybank #ILove wahhh terus teruja tengok ini


Banyak tawaran hebat dari Maybank rupanya...kalau tak kerana CPUV ni
memang Sofu tak tahu la walaupun sudah lama menggunakan pakai 
Maybank2u untuk selesaikan komitmen bulanan Sofu

Terima kasih Nuffnang & Maybank :)






17 comments:

  1. Tahniah kak sofu..nampak menarik sgt tawaran yg maybank bagi tu.

    ReplyDelete
  2. yup maybank2u tiap akhir bulan mesti aida on...
    byr bil yg byk hu hu hu...
    aida lom lagi klik maybank love tu abenda :)

    ReplyDelete
  3. kak Sofu leh bagi tips x bagaimana nak dapat CPUV dari nuffnang yg latest eh..JM punya stilll algi 17 nov..x de CPUV baru yg masuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba hntar tiket kat help nuffnang.... biar pihak nuff sedar akan kehadiran blog JM...

      Delete
    2. Betul kata Maria tu JM...hantar tiket kat Nuffnang
      pernah htr tiket jawapan dia kena bw n tingkatkan traffic..
      tp ada yg org lain dpt kak sofu tak dpt pun JM :)..rezeki masing2

      Delete
    3. Terima kasih Maria dan kak Sofu..JM pernah hantar tiket tu..traffic ofcoz dah tinggi pageview every data 1K++ tapi still x de..mmg betul ckp akak..rezeki masing2

      Delete
  4. Tahniah Kak.Sofu (^^,)
    saya pun dapat juga. ALhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah... mudah2an rezeki semakin bertambah

    ReplyDelete
  6. Datang jalan2 dekat sini .. Done Follow Umi . Nanti follow shahril blik ehh?

    ReplyDelete
  7. Wah..wah..boleh belanja Roti Cheese Naan nanti :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah akak.. semoga bertambah2 lagi rezeki lepas nie..=D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78