November 30, 2014

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom




Assalamualaikum w.b.t.

Sofu buat sticky post sebab Sofu jadi salah Seorang sponsor utk GA ini
Jom support GA Yana ni ya




Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 


Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.

Good Luck!!!


Selamat Hari Jadi
Moga sentiasa dilimpahi rahmat oleh Allah

70 comments:

  1. InsyaAllah nnt sue join. Wow, akk jd sponsor MK ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Sue..mana tau melekat hadiah MK kat Sue :)

      Delete
  2. Gud luck kak...
    Nk join jugak ni nnt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe baru pasan akk jd sponsor ye... heheeheh xtau la bulan ni kene stop.join segmen and ga.. takott tak trkjar lak

      Delete
  3. singgah ke blog sponsor :-)
    gud luck untuk sis sofu jugak.

    ReplyDelete
  4. kak sofu jadi sponsor jugak ya. macam nak join sekali ja.hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Welcome Yana
      Tq bg ruang akak berkongsi juga

      Delete
  6. Semoga berjayalah kepada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga berjayalah kepada semua peserta.. =)
      hehe.. salah taip plak atas tu.. nak taip peserta jadi pemenang plak.. >__<

      Delete
  7. Wah bestnye hadiah tu..insyaAllah boleh join ni

    Www.adaa-inspiration.com

    ReplyDelete
  8. All the best..
    Ada kesempatan saya join

    ReplyDelete
  9. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  10. good luck...
    singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  11. follow blog bihah balik dan like fan page blog Nabihah
    http://inibelognabihah.blogspot.com/
    Terima Kasih

    ReplyDelete
  12. Good luck kak Sofu..ehh..akak ke hikss

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan sis... gud luck sis.. insyaAllah nanti boleh join. jemput singgah blog sy juga ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Eija
      Sudi2kan join segmen ni ya terima kasih

      Delete
  14. Good Luck kepda mereka yg join GA nih..boleh tahan jgk hadiah nya

    ReplyDelete
  15. BW sini .. semoga berjaya .. saya dr segmen yg sama .. ^^
    http://lovehim30.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  16. saya follow sini sebagai memenuhi syarat GA Yana Afi #251
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. * Nanti smbg BW masa tengahari.
      Have a nice Jumaat.

      Delete
  18. gud luck ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  19. cik belbel heree.good luck semua !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    jom join segmen ni!
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum.. :D :)
    Bw dri ga yg sma :D ^^

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete
  22. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78