November 12, 2014

Cabaran November #1 - #9 11 Buah Novel Yang Ingin Dibaca

..Assalamualaikum Semua..

http://3.bp.blogspot.com/--n7TdlD0mpk/VFRva30aocI/AAAAAAAAKT0/PtxRMDrguPU/s1600/CABARAN%2BNOV%2B1.png

Sambung lagi...:)

Kali ini berkenaan dengan 11 buah Novel Yang Ingin Dibaca


Novel diatas baru saja dipinjam dengan salah seorang geng Whatsapp..

Kita tengok bila la Sofu akan habis baca semua buku ini..dimulakan dengan

One Day You'll Be Mine..:)


Cabaran November #1 : #1 - 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Malaysia
Cabaran November #1 : #2 - 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Dunia
Cabaran November #1 : #3 - 11 Nama Yang Disukai
Cabaran November #1 : #4 - 11 Buah Filem Yang Digemari
Cabaran November #1 : #5 - 11 Orang Artis Yang Diminati
Cabaran November #1 : #6 - 11 Jenis Buah Yang Disukai
Cabaran November #1 : #7 - 11 Buah Belog Yang Selalu Disinggahi
Cabaran November # : #8 - 11 Petikan Quote Yang Membawa Erti

14 comments:

  1. Tuk! Tuk! Tuk! Housekeeping tu macam menarik minat jer...he he he....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..Farah...tajuk je pun cam dah menarik kena boh list no. 2 la lepas ni

      Delete
  2. Dah lama tak baca novel. Banyaknyer, kalau betul-betul minat, satu hari pun boleh habis baca semua ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama...suka baca novel juga ya..
      Minat baca tapi kena cari 'me' time boleh habis 1 buku 1 hari kalau byk
      gangguan 1 buku 1 bulan la jwbnya :)

      Delete
  3. wah sofu, salute kak mieja dgn awak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kak Mieja
      buat2 isi masa lapang je buku ni :)
      member mmg byk buku novel...asal beli kami akan pusing buku tu :)

      Delete
  4. Akk, semua novel tu nmpk best la...nnt citer la sikit kt blog akk.
    Skrg x sempat nk layan novel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sue...good idea gak tu :)
      Nanti dah abis baca yg 1st tu..akak try share ya :)

      Delete
  5. alamak! aida x bleh jwb cabaran ni.
    sebab aida x suka baca novel :)

    ReplyDelete
  6. Banyaknye, sis.
    Bila nak habis tu? Hehe..
    Saya x minat dah baca ni.
    Takmo mulakan, takut addicted balik.

    ReplyDelete
  7. mak aaaaih. CT kenot go la novel melayu. mushi mushi kekeke.. kalau yang santai insyallah okay. tapi dulu baca gak.. zaman memuda kekeke.. skarang more to majalah.

    ReplyDelete
  8. banyak nya novel kak. hehe. kena maraton ni

    ReplyDelete
  9. Status hati dia miliku je yg ayu dah bace... heee lame xbace novel.. syok la akk bleh maen pinjam2...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78