November 26, 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

..Assalamualaikum Semua..

Hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

24 comments:

  1. salam singgah sini sis...singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  3. good luck Sofu
    Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  4. cik belbel bw pagi2 sambil klik apa yang ada :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  6. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  7. Balas kunjungan dari GA yang sama..:) Gudluck!!

    ReplyDelete
  8. ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck! :)
    jemput ke blog sy ye.


    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  10. singgah dari GA yang samaa . Good Luck kak sofuu

    ReplyDelete
  11. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78