November 05, 2014

Cabaran November #1 : 11 Buah Filem Yang Digemari

..Assalamualaikum Semua..

Sambung hari ke 4 patut dah hari ke 5 sebab semalam tak ber entri langsung disebabkan
doktor suruh makan ubat batuk yang boleh sebabkan Sofu tidor separuh hari :)
Cerita ala-ala Seram memang Sofu tak berapa nak layan sangat 
Jom tengok senarai dibawah
http://3.bp.blogspot.com/--n7TdlD0mpk/VFRva30aocI/AAAAAAAAKT0/PtxRMDrguPU/s1600/CABARAN%2BNOV%2B1.png
Entri hari ini berkenaan 11 filem yang digemari
1. Gila-Gila Remaja 
2. Fast and Furious
3. Star Wars
4. Titanic
5.  Pretty Woman
6. Air Force One
7. The Sound of Music
8. Bobby (Hindustran kena ada juga :)
9. Dil To Pagal Hi
10. 3 Idiots
11. Transformer



Cabaran November #1 : 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Malaysia
Cabaran November #1 : 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Dunia
Cabaran November #1 : 11 Nama Yang Disukai

10 comments:

  1. Transformer best..hindustan x brp sesuai utk tontonan 1 fmly...cekci sgt...

    ReplyDelete
  2. salam kenal..singgah blogwalking kat sini..:)

    ReplyDelete
  3. Gila2 remaja tu best tu.. Saya minat sangat2 citer2 90an macam tu.. Macam Ali Setan, Masam2 Manis.. Hehe..
    Btw, selamat bersegmen kak Sofu! ^__^
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  4. Wana pun suka tengok titanic..best!!

    ReplyDelete
  5. fast &furious, titanic, pretty woman, dil to pagal hai, 3 idiots pun fav saya jugak!yang hindustan tu bukan takat cerita ja, lagu pun best2. hehe

    ReplyDelete
  6. 9 dengan 10 la saya paling mnat. saya ni hindi maniac. hahaha

    ReplyDelete
  7. Fast & Furious tu dah banyak sequel tapi satu pun tak pernah tengok lagi

    ReplyDelete
  8. Ayu mmg suke 3 idots tu kak sofu.. kalu tgh bosan ke tgh sedih ke tgh xde bnd nk buay mmg pasang lagu tu punye.. heheheh

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78