November 20, 2014

CPUV #9 Inti 2015 Cycle 1 Degree & CPUV #10 Clinique Sonic System

..Assalamualaikum Semua..

Alhamdulillah..ada juga yang menyinggah walaupun bercuti 3-4 hari
menaip atau blogwalking...tersangat la sibuk sekarang ni



Jutaaan terima kasih buat penaja dibawah :

CPUV #9 - Inti 2015 Cycle 1 Degree 



Sebut sahaja perkataan Inti pasti anda sudah terbayangkan kolej yang terkenal ini
iaitu Inti International Universiti & Colleges.

Calon-calon SPM dan STPM boleh la singgah dan lihat-lihat program yang 
ditawarkan oleh mereka. Mana tahu mungkin ada program yang menarik minat anda 


CPUV #10 Clinique Sonic System

CPUV baru masuk semalam dan Sofu masih belum melihat iklan berarak masuk ke blog
buat masa ini. 


Akhir sekali jutaan terima kasih buat semua yang sudi klik pada iklan 
yang singgah di blog Sofu ini....muahmuahmuah



19 comments:

  1. seronoknya..bertambah murah rezeki. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki masuk.
    Tahniah sis =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki ..Tahniah ya Sofu

    ReplyDelete
  4. Murah rezeki Sofu...yeyy alhamdulilah...ni nak cek nuff ni kot ada yg menyinggah hehehhe

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sofu :)

    sory lama x singgah ^^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...rezeki ber blog kan

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Bertambah-tambah rezeki :)

    ReplyDelete
  8. Selalu jugak nampak iklan INTi ni.
    Ada sesape ada experience study sana tak?
    Okey ke, qualified tak?

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak sofu.. ayu lak mmg dah lame xbukak nuffnang

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78