November 03, 2014

Cabaran November # 1 : 11 Nama Yang Disukai

..Assalamualaikum Semua..

Kembali lagi untuk hari ke 3

http://3.bp.blogspot.com/--n7TdlD0mpk/VFRva30aocI/AAAAAAAAKT0/PtxRMDrguPU/s1600/CABARAN%2BNOV%2B1.png

Untuk hari task yang ke 3 - 11 nama yang di sukai..

1. Sofuriah (harus suka nama sendiri dulu)
2. Saipul Baharin
3. Maisarah
4. Muhammad Muazzam
5. Hanis Safiyyah
6. Hanis Sabrina
7. Siti Aminah
8. Mohamad Hashim
9. Amira Sofia
10. Hazim Hakimi
11. Riezman Rushdi

1-8 : Nama semua dalam family
9-11 : Simpan nama anak kot-kot ada lagi ka nanti (berangan dulu hehehe)
Moh singgah entri yang berkaitan
Cabaran November #1 : 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Malaysia
Cabaran November #1 : 11 Tempat Yang Ingin Di Lawati Di Dunia

12 comments:

  1. okay la nama2 kat atas tu. at least tak tergeliat lidah nak menyebutnya.hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...
      nama pendek2 dan senang di sebut
      anak pun tak susah tulis masa time exam :) cik fafa

      Delete
    2. ha, betul. nama budak2 sekarang ni pelik betul. tergeliat lidah cikgu2. sian cikgu. hahah

      Delete
  2. Ayu kalau bab2 name ni mmg payah btl nk.igt tau... hehehhe

    ReplyDelete
  3. alamak cutenya task ni.. jenuh nak fikir nama apa yang kita suka. hahaha

    ReplyDelete
  4. Acik suka nama yang mula huruf Q...malangnya semua anak-anak Acik tak ada sorang pun yang mula huruf Q..Qusyairi, Qistina, Qaleesya, Qhaliff

    ReplyDelete
  5. hehe. semua nama pun sedap. dan lagi sedap bila maksud dia pun sedap :)

    ReplyDelete
  6. sedap2 belaka nama2 tersenarai tu

    ReplyDelete
  7. Sedap dan mudah nak menyebut semua nama-nama tu.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78