November 26, 2014

NNPremiereScreening - Horibble Bosses 2

..Assalamualaikum Semua..

Semalam ke TGV One Utama untuk NNPremiereScreening filem Horibble Bosses 2
Tak sangka dapat 2 tiket ke sini. Saja cuba-cuba nasib mana la tahu kot-kot
rezeki dapat sepasang tiket menonton dengan abang. Banyak kali nak join tapi macam
takut-takut je...pertama kali join terus dapat :)

Jadi rezeki berpihak juga ke OU semalam dengan abang dengan hujan dan jalan
yang sesak semalam Alhamdulilah tiba juga di OU untuk tebus tiket dan menonton terus


Abang pesan "Kalau abang tertidur Yang tengok je nanti dah habis kejut abang". Tapi nampaknya
sampai citer tu habis dia tidak tidur jadi maknanya apa di situ...hehehehe

Bagi saya cerita santai sebenarnya...tak berat sangat tapi pembawakan watak Kurt dan Dale 
memang buat saya geram aje.. Nick ala-ala ketua bertindak cool aje. 
Kalau korang nak tahu kenapa saya geram dengan Kurt & Dale gi la menonton filem ni ya

Walaupun santai tapi ada isi yang hendak disampaikan...

Untuk menjadi ketua a.k.a bos :

1. Jangan terlalu lurus bendul 
2. Jangan mudah terpedaya dengan janji-janji kosong 
3. Penuh kan dada dengan ilmu 

Rahsia : Bos abang saya datang juga menonton filem ini rupanya...cuma bos dia tak perasan
akan kehadirannya sebab kami dapat seat depan nun & bos dapat seat atas


Terima kasih Nuffnang & TGV yang menaja :)

22 comments:

  1. Wah..untungla akk dpt tiket free. Ni yg rasa cam nk tgk jer citer tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tu la sue tak sangka dapat pula

      Delete
  2. Wah bestnya..wana dah lama x tengok movie di pawagam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali layan movie kt cinema best gak wana kan

      Delete
  3. ohoi pergi jugak ke semalam. tak jumpa lak kita. hahaha best kan citer tuh! omg hilarious!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kita baru berkenalan
      memang takkan jumpa la semalam kan :)

      Delete
  4. Pertama kali join terus dapat..itu rezki namanya...Tahniah!!!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kita takde cinema kat sini
      tengok vcd jer la..huhuhu

      Delete
  6. bestnyaa dapat tiket wayang free. tahniah na. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq cik fafa...harus la best tiket free :)

      Delete
  7. Dah lama tak tengok wayang sejak beranak kecik ni

    ReplyDelete
  8. dulu2 pernah la try...skg malas nk try sbb asyik buat kat OU jer..jauh.haha

    ReplyDelete
  9. Wah, bestnya. Kalau dekat, IM pun teringin nak join :)

    ReplyDelete
  10. hahaha. tahu xpe kak! saya geram je dengan diorang. rasa nak tampar pun ada. hahaha... tapi memang awesome la! saya xtahu pun akak join juga. hehehe.

    saya duduk seat D. tengah2... ^^

    ReplyDelete
  11. Pernah dapat NN premiere screening sekali je . haha

    ReplyDelete
  12. Maknanya abang sukaaaa.
    Hehe..nak tidur konon:)

    ReplyDelete
  13. hehe. tengok dengan bos sekali la tu. mcm best je kak filem ni.

    ReplyDelete
  14. Wahhh syok laa dpt tiket free.. ayu dah brrkurun tak jejak kaki ke ou tu... hahhah asben akk mmg xmnt tgk wayang ke xmnt crte2 cmni siap pesan kalau trtido tuu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78