November 30, 2014

Kami Makan Kenduri

Asalamualaikum Semua

Hari ini hari makan kenduri kami biasalah bila tiba musim cuti sekolah di hujung tahun ini sudah berderet jemputan di terima minggu lepas sudah bermula tapi gambar sangat tidak memuaskan jadi simpan aje la ya...apapun tahniah buat Nur Jamaiyah Hassan dan Mukmin

Jemputan kenduri di AU 4 Keramat dan di Kelana Jaya


Buah hati pengarang jantung Sofu dan abang ...

Selesai di Keramat gerak ke Kelana Jaya pula gambar pengantin tak de harap maaf sebab 
pengantin tiba seiring sewaktu kami gerak pulang. Nampak dari jauh sahajalah cantik :)

Tiba di Kelana Jaya anak2 layan makan kali kedua Sofu dan abang je makan kuih dan dessert sahaja

Sebelum pulang ini perlu sebab pengantin sampai dah lama hehehe


Sekeluarga tanpa along Maisarah sebab dia yang snap pic


Cadangnya Sofu nak snap pic berdua je tapi si bongsu Nana nak juga menyelit ;)


Ni la dia pasangan Khairul dan Ujie..Khairul officemate Sofu & Ujie pula kenal sebab keje dekat dengan office Sofu juga..Tahniah buat mereka berdua moga berkekalan hingga
ke Jannah...InshaaAllah



6 comments:

  1. nampak sweet ja pasangan pengantin tu..sama cantik sama padan..

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini sis...wahh..bestnya dari kenduri kahwin...Diana pun baru pulang dari kenduri lenggang perut jiran depan rumah..

    ReplyDelete
  3. Syoknya mkn kenduri..nasi minyak tu yum..yum..
    Pengantin nmpk sama cantik sama padan. Smg bahagia hgga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  4. lawanya pengantin. best betul cuti sekolah ni, kenduri sokmo. huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pengantin

    Rupanya kak Spu dh ada anak-anak sekolah menengah tapi kak Sofu still nampak muda lah :-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78