October 14, 2014

Blog Review dari Rosmizaali.com

..Assalamualaikum Semua..


Senyum sahaja pagi ini...rezeki datang dalam berbagai bentuk/keadaan kan..

Hari ini Sofu nak berkongsi cerita rezeki Sofu pagi ni.

Berkenalan dengan Rosmiza Ali lepas nampak update dia berkenaan Raya Nuffnang yang lepas walaupun tidak dapat berjumpa tapi berkongsi gambar di majlis tersebut dan terus letak jejak di blog beliau.

Mungkin sebab satu insiden tersalah panggilan nama yang buat Sofu terus melekat di blog Mieza ni hehehe..

Baca entri awal Oktober di blog Mieza ..klik Top Komentator untuk cerita penuh :)

Dan semalam hadiah diterima...blog Sofu direview oleh Mieza..:) 


Terima kasih daun keladi Mieza :)
Nanti Sofu singgah lagi

15 comments:

  1. tahniah kak sofu...
    hehehe bile lah blog ayu nak direview plak nie

    ReplyDelete
  2. Salam singgah, Ayuni nak jemput Sofu join segmen Pesta Lelong Online Ayuni di sini: http://ayunirafilah.blogspot.com/2014/10/pesta-lelong-online-2014-lelong-bida.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tumpang komen sini sbb bila klik post comment kat bawah kuar coding.. salam perkenalan

      Delete
  3. Tahniah akak..mieza nie pn selalu drop komen kt blog farah..tp syg btl masa event hari tue tak tahu dia pn dtg..kalau tak boleh kenal lebih2 lagi.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan kan Farah.. Takpe, nanati ada rezeki kita jumpa ye.. ^_^

      Delete
  4. Tahniah! Seronok juga bila blog kita direview orang.. Semoga ukhuwah itu berkekalan..Insha-Allah.. =)

    ReplyDelete
  5. Wah tahniah tahniah. singgah

    ReplyDelete
  6. hihihi makin famouslah Akak Sofu lepas ni. more fans..

    ReplyDelete
  7. Sebagai tanda penghargaan kak.. Nak bagi hadiah x cukup bajet.. So, tu jelah yang termampu.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  8. Yeyyy tahniah dear...syabas diucapkan...happy and keep blogging always ya

    ReplyDelete
  9. Tahniah sis sifo, semakin glamor gitu.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78