October 15, 2014

CPUV - Entry Khas dari Blogger Kathy Arbain

..Assalamualaikum Semua..
Apa itu CPUV?
Kalau hendak tahu mesti la bertanya kalau tidak nanti tertanya-tanya sahaja hehehe.

2 hari lepas usha la Fuza dan Kathy di Fb bertanyakan pasal CPUV ni..

Tahu-tahu dapat je kan dari Nuffnang selepas hantar tiket juga ke depa.

Info yang diterima dari kedua-dua blogger adalah sama
Terima kasih untuk mereka

Ini untuk Fuza


Ini untuk Kathy


Tapi lagi best tu...Kathy saip buat entri Khas untuk Sofu.

Terima kasih banyak-banyak Kathy

Pada rakan-rakan yang masih belum memahami pasal CPUV boleh la terjah blog Kathy ya. 


20 comments:

  1. Replies
    1. kann...Mila...jd Sofu pn dpt tolong org lain yg masih tertanya2 pasal CPUV

      Delete
  2. kak kathy memang seorang yang sangat helpful =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana...betul tu sebab tu htr Love merah ke dia

      Delete
  3. Asalam..orang kata malu bertanya rugila..k.khaty mmg superberb..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Yess Mieza rata-rata rakan2 blogger yg akak baru kenal semua terbaik la...byk membantu

      Delete
  5. Replies
    1. best kan..Siti Rohaida
      selamat berkenalan

      Delete
  6. Salam singgah petang rabu sis...kata orang malu bertanya sesat perjalanan...hehe...2 blogger tu memang terbaik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mardiah singgah petang di sini
      Betul sangat bidalan org tua tu..:)
      Memang terbaik la mereka berdua tu

      Delete
  7. Ok ayu masih blur2 je ng cpuv nie... hahahahah

    ReplyDelete
  8. itu gunanyaa ada kawan kawan blogger..

    ReplyDelete
  9. Jangan malu untuk bertanya...banyak kawan-kawan nak tolong kat sini kannn

    ReplyDelete
  10. aduhai..segan sungguh diri ku di 'entri'kan..kathy hanya membantu mana yang kathy mampu dan kathy tahu je sis..btw,tqsm atas entri ini.. terharu,tq juga untuk love merah..muaaah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78