October 11, 2014

Pisang Goreng Cheese

..Assalamualaikum Semua..
Korang biasa makan tak pisang goreng cheese macam ini 


Tengah malam semalam nampak dekat blog HidayuAyumie entri pasal goreng pisang cheese
Wallaaaa....Rezeki Sofu hari ini dapat juga merasa 

Pisang tanduk yang lembut dan garing bersalut cheese dan chocolate rice...terangkat gitu

Harap esok ada rezeki Sofu lagi :) 
(Jangan banyak sangat ingat misi kurang kan berat juga ya)

13 comments:

  1. kt cni xde jumpa lg.huhu...nk try jgk klo ad..rsa cmne ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila kat mana?
      Mesti try kalu jumpa tau
      Utk Sofu memang sedap 1st time rasa

      Delete
  2. Buat sendiri ke kak Sofu? Tak pernah lagi rasa.. Sedap tak?
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni member akak beli Miza..
      Sedappppp sangat

      Delete
  3. banyak betul cheesenya...singgah dari Lepak_Sabtu by Budak.Selamat berkenalan.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Meh dtg sini confirm ada kalu kedai tu buka :)

      Delete
  5. amboiii betul2 terangkat tu kak sofu
    siap ade coklat rice lagi..
    nnt nak try yg flavor straberi plak lahh..
    cmne tah asenye

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78