October 28, 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?.

..Assalamualaikum Semua..



Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!..Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:

  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.

Pulau Pinang - ikut IC



Selangor - membesar, berkeluarga dan bermastautin disini




  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59  PM).


  • So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

    Senang kan






    17 comments:

    1. Heeee ayu pom ikott ic perak..
      Tp dr kecik mbesar and mentep di selangor kak sofu

      ReplyDelete
    2. Kita serupa...:)
      Err...perak di mana tu Ayu

      ReplyDelete
      Replies
      1. Kt teluk intan kak sofu...
        Takat ic je..
        Kalau tny pasal perak hampehh

        Delete
    3. mana orang pahan ni . xjumpa2 lagi .huhuu

      ReplyDelete
    4. kalau saya ic penang, tapi membesar di penang dan kedah. hehe

      ReplyDelete
    5. Kathy mykad sabah sekarang bermastautin kat Johor,you.... :)

      ReplyDelete
    6. Hehe. Penang mari, tapi hati mesti pada red giant kan. :p

      ReplyDelete
    7. Selamat bersegmen & All the best dear

      ReplyDelete
    8. saya lahir dan membesar dekat Selangor tapi belajar dulu kat Penang. hehehe.

      selamat bersegmen ^^,

      ReplyDelete
    9. Terima kasih join segmen Cik Yana

      ReplyDelete
    10. bhahahaha akak..!! kita terbalik :P

      ReplyDelete
    11. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

      http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-anda-berasal-daripada-mana.html

      ReplyDelete

    Terima kasih atas kunjungan anda.
    Jangan lupa komen dan follow sekali.
    InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

    Love:-
    Sofu Hashim

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78