October 07, 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

..Assalamualaikum Semua..
Segmen + GA ni agak mencabar dari yang sebelum ini.
Jadi hendak mencabar diri juga la untuk bersama-sama di segmen ini.


Salah satu syarat adalah seperti dibawah :

Wajib cipta ayat Pantun/Syair/Sajak/Quotes/Lirik lagu or everthing(kreatif) asalkan bertemakanCinta.


Cinta 

Tak Kenal Maka Tak Cinta
Itu Bidalan Orang Tua-tua
Cinta Pandang Pertama
Sentiasa Kekal Di Hati dan Minda

Cinta Allah dan Rasul
Cinta yang Hakiki

Cinta Kami
Sesudah Ijab dan Kabul Dimetri
Moga Sentiasa Dirahmati
Kekal Abadi


 

24 comments:

  1. Good Luck, mcm menarik jer, nak terjah jugak lah... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..sudi2 kan lah terjah dan join segmen sekali :)

      Delete
  2. alahai. sweetnya kak.

    goodluck dan thanks support :)
    meh semak dan blogwalk --> SINI

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik Nadyya..blogger sama blogger support each other gitu

      Delete
  3. Good luck akk. Sedal puisi akk buat tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sue...ntah apa akak meraban pun x tau hehehe..byk kali type n delete tu :)

      Delete
  4. Balas kunjungan dari segmen sama! Nice (^^,)
    Good luck kak ~

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  8. Asalam..spontan ja baca,tapi best..
    BW dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  9. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...
    http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  11. Terbaik :) Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78