October 23, 2014

Dream Trip to Macau

..Assalamualaikum Semua..


Siapa yang punyai impian seperti Sofu jom sama-sama sertai peraduan dari Nuffnang ini.

Terbaca di website Nuffnang berkaitan Dream Trip to Macau, 
pucuk dicita ulam mendatangkan Sofu belum pernah sampai ke sana. 

Wahh....peluang sudah terbuka ke Macau pasti tiada siapa yang hendak lepaskan
peluang ini jika 3 hari 2 malam penginapan di hotel 4 bintang anda semua
DITAJA 

Penuh harapan agar pihak Nuffnang dapat memilih Sofu untuk merasai
keseronokan dan pengalaman yang menakjubkan di Macau nanti
Yang menjadi igauan saya pastinya..

1. Macau Tower


Pelbagai aktiviti yang boleh dilakukan di Macau Tower ini bukan sahaja berbelanja - jangan 
lupa bawa wang lebihan untuk berbelanja, makan - berbagai pilihan outlet boleh dicuba selain 
itu anda juga dapat melihat Macau dari Observation Deck dan aktiviti lasak yang pasti membuat
dada anda bergoncang. 

Pernah satu ketika menonton siri Running Man yang di rakam di Macau Tower,
terus tersemat ingin juga sampai ke sini tapi bukan lah untuk melakukan aksi yang 
dilakukan mereka iaitu Bungy Jump...Sofu tak mampu la gayat ooo...
tinggi sangat tetapi bila baca berkaitan Macau Tower terus menyimpan hasrat
untuk makan malam di Macau Tower 360 Cafe


Pastinya hidangan yang terbaik dan suasana malam Macau yang indah dan menakjubkan 
dapat dilihat dari disini. Tengok gambar pun sudah teruja kan.
 #Nuffnang sila pilih saya

2. A-Ma Culture Village


Muzium atau kampung budaya elalu berada dalam senarai tempat dilawati 
oleh Sofu bila travel . Dengan 7000 kaki persegi pasti tempat ini mempunyai 
pelbagai informasi untuk dikongsi pada pelancong yang datang. 
#Nuffnang sila pilih saya

3. The House of Dancing Water

The House of Dancing Water
The House of Dancing Water

Teruja tak...teruja tak anda lihat aksi persembahan mereka. Jadi Nuffnang harus
pilih Sofu untuk merasai dengan sendiri kehebatan mereka beraksi ya.
#Nuffnang sila pilih saya

Untuk rakan-rakan yang ingin ke Macau boleh terus melayari website 
Macau Government Tourism Office (MGTO)
 
Terima kasih buat Nuffnang yang sangat bermurah hati :)

17 comments:

  1. Wah beraninya akk nk buat bungy jump. Sue masih lg rasa kecut perut. Someday i will try.^^

    ReplyDelete
  2. seronoknya kak kalau menang nie. hehehe.


    All the best ye? \0/

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Kena try jugak ni. Hehe. All the best kak ;)

    ReplyDelete
  4. #semoga nuffnang pilih kak sofu. ^_^

    ReplyDelete
  5. Gud luck kak sofu...
    Mane tau rezeki akk ke sane ye dak

    ReplyDelete
  6. Gud luck kak sofu...
    Mane tau rezeki akk ke sane ye dak

    ReplyDelete
  7. sEMOGA IMPIAN TERLAKSANA ..INSYAALLAH ..AAMIN AAMIN

    ReplyDelete
  8. all the best untuk contest ni sifu :D

    ReplyDelete
  9. Good luck!! Btw kami ada post mengenai trip 8 hari di Melbourne & Tasmania . Kalau ada masa jemputlah baca di www.thetravelling3o.com

    Terima kasih & all the best!!!

    ReplyDelete
  10. Great blog! All the best!
    The travel blogger,
    http://aliciaboey.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Macau npk menarik! Goodluck!
    http://memyselfandmelvin.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. all the best yaa .. hehe ecah singgah sini ^^

    ReplyDelete
  13. All the best ya.
    http://chengywong.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda.
Jangan lupa komen dan follow sekali.
InshaAllah saya juga akan terjah anda semula...

Love:-
Sofu Hashim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Belong ToSofu Hashim Bercerita... | Designed All Reserved By KathyR’bain78